Hur Kan Vi

Hur Kan Vi

Youtube:
Hur Kan Vi
Instagram:
Har inte Instagram
Snapchat Namn:
Inte öppen Snapchat

Youtubekanal beskrivning

Ett av vår tids största problem är de ökade avstånden mellan människor och de missuppfattningar, konflikter och ökade nivåer av främlingskap som följer. Digitaliseringen har gjort det möjligt för oss att koppla ihop våra datorer men också att slippa prata med och umgås med människor som inte tänker, pratar eller känner som oss. Det uppstår grupperingar, filterbubblor och polarisering mellan landsbygd och stad, mellan rika och fattiga, mellan progressiva och konservativa, mellan kristna och muslimer, mellan unga och gamla. I en värld där alla har varsin världsbild är det svårt att förstå varandra. I en värld där alla pratar för att få rätt är det svårt att lyssna. I en värld där vi hela tiden ska dela upp oss i vi och dem är det svårt att skapa ett gemensamt samhälle. Jag tror att vi behöver förändra samtalet för att kunna förändra samhället. Därför är jag samtalsaktivist. Vill du önska en gäst eller ett samtalsämne som vi bör ta upp? Maila då till hej@hurkanvi.se.

Intro

Hur Kan Vi är en svensk youtuber.


Youtube statistik över


9781

Prenumeranter

616719

Videovisningar

9636

Visningar per video

64

Alla videos

Utvalda videor:


Youtube topplista sammanfattning

För närvarande har Hur Kan Vi cirka has approx. 9781 Youtube-subscribers och rankas som 608. på den svenska youtuber-rankningen, baserat på antalet totala subscribers per kanal och han tillhör topp 69%. Kanalen har totalt 64 videor och 616719 visningar.

Kanal

Prenumerationsrankning - historik

Baserat på antalaet Youtube-subscribers prenumeranter.

# Datum Prenumeranter
608. 10/22 9781
614. 10/21 9760
Videovisningar rankning - historik

Baserat på antalet visningar av Youtubevideo.

# Datum Visningar
674. 10/22 616719
683. 10/21 614485

Denna sida innehåller endast statistik från sociala medier, och hanteras inte av Hur Kan Vi. Om du är Hur Kan Vi och du vill uppdatera din information kan du skicka oss hur gammal du är, din plats eller annan biografirelaterad information som längd, vikt etc.