Jacob's Junk

Jacob's Junk

Youtube:
Jacob's Junk
Instagram:
Har inte Instagram
Snapchat Namn:
Inte öppen Snapchat

Youtubekanal beskrivning

Hej, mitt namn är Jacob! Jag är en före detta gaming-YouTuber som nu mera specificerar mig på att underhålla mina tittare på många olika sätt. Fram tills dess att jag hittar mitt helt egna videokoncept där jag inte är beroende av någon annan, så jobbar med ett "satir-ish"-liknande koncept där jag gör mig lustig över andra YouTubers lycka mer eller mindre. Bland annat förekommer serier som Jacob's Theories, men mestadels gör jag bara sånt jag känner för. Vad mer kan jag säga...? Ja, just det. Jag har en ond häst som är ute efter att döda mig också :) Jag hoppas att ni som väljer att prenumerera kommer trivas! Välkomna!

Intro

Jacob's Junk är en svensk youtuber.


Youtube statistik över


561

Prenumeranter

38522

Videovisningar

632

Visningar per video

61

Alla videos

Utvalda videor:


Youtube topplista sammanfattning

För närvarande har Jacob's Junk cirka has approx. 561 Youtube-subscribers och rankas som 863. på den svenska youtuber-rankningen, baserat på antalet totala subscribers per kanal och han tillhör topp 98%. Kanalen har totalt 61 videor och 38522 visningar.

Kanal

Prenumerationsrankning - historik

Baserat på antalaet Youtube-subscribers prenumeranter.

# Datum Prenumeranter
863. 10/22 561
872. 10/21 561
Videovisningar rankning - historik

Baserat på antalet visningar av Youtubevideo.

# Datum Visningar
847. 10/22 38522
856. 10/21 38515

Denna sida innehåller endast statistik från sociala medier, och hanteras inte av Jacob's Junk. Om du är Jacob's Junk och du vill uppdatera din information kan du skicka oss hur gammal du är, din plats eller annan biografirelaterad information som längd, vikt etc.