Paula Uribe

Paula Uribe

Youtube:
Paula Uribe
Instagram:
Har inte Instagram
Snapchat Namn:
Inte öppen Snapchat

Youtubekanal beskrivning

Hej och välkommen till min kanal. Jag heter Paula Andrea Uribe och driver en av Sveriges största bloggar. Det här med Youtube är helt nytt för mig men så spännande känner jag. Precis som i bloggen kommer ni här att få följa med mig i vardagen och få följa mitt liv tillsammans med min blivande make Hugo Rosas och våra 2 underbara döttrar Molly och Leonore, men framför allt så ska jag ta tillfället i akt här på Youtube att träffa en lång rad härliga och spännande personer som jag själv är nyfiken på. Möten, utmaningar och uppdrag som lämpar sig bättre i rörlig bild än i text på en blogg. Skriv gärna några rader bland kommentarerna vad du tycker om mina videos, ris eller ros. Kommentera också vad vill du ser mer av, vad du är nyfiken på och vem eller vilka du vill att jag ska träffa i mina videos här på kanalen.Jag tar tacksamt emot alla tips. Tryck nu på PRENUMERERA så gör vi den här resan tillsammans!

Intro

Paula Uribe är en svensk youtuber.


Youtube statistik över


4147

Prenumeranter

287257

Videovisningar

10259

Visningar per video

28

Alla videos

Utvalda videor:


Youtube topplista sammanfattning

För närvarande har Paula Uribe cirka has approx. 4147 Youtube-subscribers och rankas som 715. på den svenska youtuber-rankningen, baserat på antalet totala subscribers per kanal och han tillhör topp 81%. Kanalen har totalt 28 videor och 287257 visningar.

Kanal

Prenumerationsrankning - historik

Baserat på antalaet Youtube-subscribers prenumeranter.

# Datum Prenumeranter
715. 10/22 4147
723. 10/21 4147
Videovisningar rankning - historik

Baserat på antalet visningar av Youtubevideo.

# Datum Visningar
744. 10/22 287257
752. 10/21 287248

Denna sida innehåller endast statistik från sociala medier, och hanteras inte av Paula Uribe. Om du är Paula Uribe och du vill uppdatera din information kan du skicka oss hur gammal du är, din plats eller annan biografirelaterad information som längd, vikt etc.