Tränings TV

Tränings TV

Youtube:
Tränings TV
Instagram:
Har inte Instagram
Snapchat Namn:
Inte öppen Snapchat

Youtubekanal beskrivning

VÄLKOMMEN TILL MIN TRÄNINGSKANAL! Oavsett om det handlar om att tjäna 1 miljon kronor eller om att skaffa sig superkroppen, så handlar det i grund och botten om samma sak. Du måste först bestämma dig, du behöver en plan och sedan en hel del verktyg. Därefter är det bara att jobba stenhårt mot målet. Jag kan inte hjälpa dig med din ekonomi. Men här på kanalen kommer jag kunna ge dig både inspiration, pepp och rätt verktyg på din väg mot superkroppen. Håll också utkik efter min träningsbok som släpps i butik i mars 2016. Den blir ett bra komplement till kanalen. Och vice versa. Svettas! / HUGO ROSAS

Intro

Tränings TV är en svensk youtuber.


Youtube statistik över


Prenumeranter

452107

Videovisningar

18838

Visningar per video

24

Alla videos

Utvalda videor:


Youtube topplista sammanfattning

För närvarande har Tränings TV cirka has approx. Youtube-subscribers och rankas som . på den svenska youtuber-rankningen, baserat på antalet totala subscribers per kanal och han tillhör topp None%. Kanalen har totalt 24 videor och 452107 visningar.

Kanal

Prenumerationsrankning - historik

Baserat på antalaet Youtube-subscribers prenumeranter.

# Datum Prenumeranter
Videovisningar rankning - historik

Baserat på antalet visningar av Youtubevideo.

# Datum Visningar
698. 10/22 452107
706. 10/21 452101

Denna sida innehåller endast statistik från sociala medier, och hanteras inte av Tränings TV. Om du är Tränings TV och du vill uppdatera din information kan du skicka oss hur gammal du är, din plats eller annan biografirelaterad information som längd, vikt etc.